FEJLESZTÉSEK

Egyesületünk tevékenységi köre mászóiskolák fejlesztésére, illetve kezelésére is kiterjed. A nagyközönség előtt 2014 tavaszán megnyitott, rendkívüli népszerűségnek örvendő Kis-Sváb-hegyi kőfejtő kiépítésében régi tagunk, Tiboldi András vett aktívan részt. Nevéhez fűződik az utak jó részének első megmászása, valamint a falrajz és az információs blog elkészítése.


Nagyobb képért kattints a rajzra!

A biztosítópontok elhelyezéséhez használt kőzetfúrót valamint a standok kiépítéséhez szükséges eszközöket és a speciális ragasztót klubunk biztosította. A Hegyisport Club jelenleg a Kis-Sváb-hegyi mászóiskola gondnoki teendőit látja el.A mászóiskola hasznos információkat tartalmazó blog oldala ide kattintva érhető el.

...

Szintén egyesületünkhöz köthető a Csobánka fölötti Berda pihenő mászhatóvá tétele. A projekt vezetője Szabadka Péter volt. Alapító elnökünk az elmúlt években hatalmas munkát vállalt magára a sziklafalak környékének rendbetételével, valamint korszerű biztosítópontok- és standok elhelyezésével. Munkáját a Hegyisport Club tagjai segítik.


...